Kärlek med Simple Stories

Har ni sett den nya kollektionen från Simple Stories? Den är ljuvlig tycker jag. Vem kan motstå söta små pandor, kärleksfåglar och sengångare liksom?! HÄR hittar ni papper och dekorationer från den kollektionen. 

Vissa papper scrappar nästan sig själva och så kändes det när jag skapade den här layouten. Jag visste direkt att jag ville klippa ut ord från ”alfapet-pappret, sedan föll resten liksom på plats av sig självt. Färgfläckarna är stämplade med min nyaste kärlek DEN HÄR stämpeln från Visible Image, den är verkligen enormt användbar.

Hoppas ni håller er friska i sjukdomsstormen!

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar