Semesterlayout med Paige Evans – steg-for-steg

Gårdagens besök på Pyssloteket resulterade i en välfylld påse med nya papper, dekorationer och stämplar och till dagens inlägg har jag använt mig av delar av mina nya pysselsaker.

De färgglada cardstocken jag tänkt använda först, fick stå tillbaka till fördel för vit cardstock. Eftersom jag skulle scrappa en bild till mitt och dottens Greklandsalbum, så ville jag hålla mig till samma färg på cardstocken som jag tidigare använt i albumet. Jag valde ett mönstrat papper ur ett pappersblock av designern Paige Evans i storleken 6×8 inches – det passade in i temat och passade fotografiet.

Jag började med att riva delar av det mönstrade pappret och limmade fast dem på den vita bakgrunden. Fotografiet fick en matta av svart cardstock.

Stencilen jag har använt heter Pieces och är en av Dina Wakleys och färgen är Distress oxide Broken China.  Jag borstade på med en makeup-borste – perfekt för detta ändåmål. Anna har liknande borstar i butiken från Studio Light – de heter Ink blending brushes.

Härnäst satte jag fast fotografiet med dubbelhäftande tejp och dekorerade sedan med stickers och Thickers. Det blev en väldigt snabbscrappad layout, vilket passar mig bra när jag har mååånga fotografier kvar att göra något med. 🙂

Materiallista:

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar