Layout med bara ephemera/diecuts

Ibland gillar jag att utmana mig själv för att komma igång. Denna gång var utmaningen att skapa med bara ett cardstock och ett paket ephemera. Väl igång så beslutade jag mig för att använda en förpackning till men i samma serie.

Dessa två Ephemera icons och Journaling kompletterar varandra så bra och man får så himla mycket för pengarna. Det är journaling-rutor, labels, dekorationer med guld på, dekorationer i vellum, ord och fraser, blommor och så mycket mer. Båda kommer från Vicki Boutins nya serie Sweet Rush.

Och så här blev min layout efter några skvätt med akvarell (har man inga akvareller så funkar barnens vattenfärger lika bra).

Hoppas ni har en härlig helg!

 

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar