Picknick på berget- en layout med papper från Echo Park

Sommar, sommar, sommar! Kanske har du som jag en massa sommarbilder liggandes. Idag har jag scrappat en layout med foto från när jag och min bror var barn och följde med farmor och farfar på picknick på berget. Häng med!

Layouten är byggd på vit cardstock och allt mönsterpapper kommer från Echo Park: Summertime! Efter att ha fäst första randiga, lodräta remsan har jag med en stencil från Aall & Create samt Primas: Heavy gesso och en palettkniv gjort de prickiga vita mönstret. Från Dina Wakleys tissuepaper klippte jag ut de stora svarta cirklarna och fäste med Primas: soft matte gel.

Från mönsterpapperet Summertime: Summer floral klippte jag ut blommor och blad. Ett enkelt sätt att dekorera med då du direkt får färgmatchande dekorationer till ditt alster.

Washitape i både vitt och svart från Dylusions. De stora vita bokstäverna har jag färgat in genom att lätt trycka permanent svart stämpeldyna över tills jag var nöjd med färgen. Små bokstäver och paljetter från egen gömma.

Tack för att du tittade in!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar