Layout till pysselgrottan!

Till min lilla pysselgrotta ville jag göra något att sätta på väggen. Det blev en 30×30 cm layout med mitt instagramnamn för mitt pysselkonto. Häng med!

Basen är vit cardstock som jag pyntat med papper från Simple stories och deras paperpad; Vintage Lemon Twist. Har även lagt till remsor av Dina Wakleys: Tissuepaper. Efter några lager la jag på stencilen: Totally dotty från Aall and Create och fyllde den med Heavy gesso med hjälp av en palettkniv.

När gesson torkat lägger jag ytterligare pappersremsor. Gammalt gardintyg river jag i remsor och sätter på plats. Då titeln ska vara i guldig cardstock så lägger jag även till 2 remsor av samma cardstock i bakgrunden.

 

Stämplar lite här och där med stämpeln: Scripted thoughts från Aall and Create. Klipper ut lite blommor och ett bi från mönsterpapperen i mitt paperpad. De stora bokstäverna stansas ut med de härliga bokstavsdiesen: wooden alpha från Memory box.

 

Ordet: Creates skär jag ut med min Silhouette Cameo. De ljuvliga fjärilarna är stämplar från Visible image. Efter att ha stämplat dem så färglägger jag dem med Distress Watercolor pencils, har sedan embossat dem med clear embossingpulver. Lite garn och paljetter från egen gömma limmar jag till sist på plats.

Tack för titten!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar