Silent Disco

Denna layout gör mig riktigt glad. Så härligt med alla färger. American Crafts kan det där med papper och dekos!

Till detta har jag använt tre olika mönstrade papper. Alla från American Crafts. Det prickiga svarta  längst ner heter Composition.  Det fina turkosa pappret heter Bohemian. Det färgglada prickiga pappret  Doodles rev jag lite slarvigt från båda håll. Jag inkade kanter lite med Oxide Ink, Black soot.  Sedan satte jag fast pappret och fotografi. Jag sätter alltid fotot på distanskuddar. Ibland bygger jag upp höjd med flera lager kuddar.

 


All dekoration är även den från American Crafts. Die-cut shapes heter Brave & Bold och är så snygga. De silvriga stjärnorna, runda plupparna och texten Sparkle är Thickers , Sparkle phrase stickers.


Texten Silent disco är från ett alfabet som även det är sååå fint. Det heter Letter Stickers, Alpha Evergreen Holly. Jag ville pimpa min layout lite mer så jag använde mera stickers, The Sweet Life. Jag måste nästan jämt ha Nuvo Drops  på mina alster. Det lyfter färger och dekos.

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar