Plask brorsan! – layout med papper från Paige Evans

Mina barn börjar alla närma sig vuxen ålder men att scrappa foton från när de var små tröttnar jag aldrig på. Å det här fotot passade ju perfekt i färgerna till papperen från Paige Evans och serien: Garden shoppe som finns både som paperpad och stora 12″ papper.

Häng med!

Jag började layouten med en vit cardstock, sedan skar jag till remsor av mönsterpapper och limmade fast. Bitar av Dina Wakleys tissuepaper fick även plats och fästes med hjälp av en pensel och Primas: soft matte gel. Sedan tog jag en palettkniv och drog ut lite heavy gesso på alstret.

I nederkant blev det titel. Bokstäverna kommer från Simple stories. Utöver tissuepaper, mönsterpapper så har jag stämplat med stämpeln: Newsprint numbers från Aall & Create.

När gesson torkat lägger jag på fler pappersbitar och stämplar med Newsprint numbers från Aall & Create. Dekorerar enkelt med ett löv från ett ephemerapack som även det är från Paige Evans. Några paljetter och garnstump från egen gömma.

Önskar dig en fin dag!

// Jenny – vitatulpanencreates

 

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar