Tjyvstarta årets cybercrop med uppvärmning!

Årets mesta och bästa pysselträff har tjyvstartat! Pysslotekets Cybercrop. Eller som vi pyssloteketnördar säger ”CC:n”. En cybercrop är en digital pysselträff som pågår i butikens Facebookgrupp. Den börjar imorgon lördag 1 april och pågår fram till 16 april. Kom och var med du också, här i Pysslotekets facebookgrupp hittar du alla regler, utmaningar och inspiration.

Det brukar vara en handfull olika utmaningar att delta i. Det blir en härlig inspirationsfest och en himla trevlig stämning i communityn när cybercropen pågår. Alla utmaningar och vad som gäller kring deltagandet kommer du hitta i Facebookgruppen från och med nu. Det är också där du postar dina bidrag om du vill vara med och tävla.

Men hur var det nu med tjuvstarten? Jo vi har ju en liten tradition att dra igång en uppvärmningsutmaning dagen innan. Så värm upp med Therese, tanken är att väcka kreativiteten och få igång flowet.

Öppettider i påsk 2023:

Mån Stängt
Tis 4/4 11-15
Ons 5/4 11-15
Tors 6/4 11-15
Fre 7/4 Stängt
Lör 8/4 Stängt
Sön 9/4 Stängt

 

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Lämna ett svar