Look up! -en layout

Idag blir det en färgsprakande layout med resetema här i bloggen!

Häng med!

Jag startar med en vit cardstock, klipper sedan till bitar av mönstrat papper från Paige Evans paperpad- go the scenic route. Detta block är tyvärr slut i shopen men det finns flera snygga 12″ papper att välja på ur samma serie i shoppen. Maila Anna på anna@pyssloteket.se om du är intresserad av paperpad. Eller varför inte välja någon av alla de andra paperpads som finns i shopen. 🙂

Jag limmar sedan fast två rivna remsor tyg från min gamla köksgardin. Rivna bitar av Dina Wakleys tissue paper fäster jag med en pensel och soft matte gel. Med distress ink i färgerna: fired brick och peacock feathers färgar jag in plustecken genom stencilen: Lotza plusez från Aall and creates.

 

Jag river lite remsor av mönsterpapper och limmar fast på layouten, chipboardfigurer får lite embossingpulver på sig. De svarta ”molnen” är även de tissuspaper från Dina Wakley som jag fäster med soft matte gel. Fjärilar klipper jag ut från mönstrat papper. Paljetter och stickersbokstäver från egen gömma.

 

Ha en skön söndag!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar