En layout i rosa

Hej på er! I dag skriker det rosa, om denna Layout. Den andas sommar och jag längtar ännu mer nu efter värmen.

Jag har en Mega You-die från Altenew som är riktigt snygg. Skulle du också vilja ha en sådan maila till Anna.(info@pyssloteket.se) Blommorna är även de från Altenew, Stunning Sakura.


Jag stansade ut några ”You” och kom på att det vore snyggt med just det ordet som bakgrund. Tog fram mina Clear Embossable Window Plastic sheets och stansade diesen en gång till genom plasten. På det sätter fick jag en hemmagjord stencil. Oxide ink i färgen Kitsch Flamingo, tryckte jag löst på vissa ”You” och hårdare på andra för en mer levande bakgrund. Använde även Oxide ink Black soot.

Stencilen nedan från Polka Doodles fick agera som sten under fotot. Jag färgade in med den nya ljusgrå färgen från Tim H, Lost shadow.


Min Wendy Vecchi – MAKE ART Stay-tion är med mig som vanligt så allt håller sig på sin plats

Jag har färglagt med mina Altenew Water Color 36 Pan set.

Jag hoppas att jag inspirerat dig med denna somriga layout. Stort tack för att du tittade förbi!

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar