Spela innebandy ute -en layout

Att ha en tvilling som delar ens stora intresse måste ju vara fantastiskt. I alla fall tycker jag det är underbart som mamma att se våra tvillinggrabbar spela mot varandra ute på vår asfalterade uppfart, de har alltid nån att spela emot. Sedan är det inte alltid de är överens efteråt om vem som vann men det är en annan sak. 😉

Idag visar jag en layout med foto från just en sån match. Häng med!

Jag har baserat layouten på vit cardstock och sedan fäst två större bitar papper från serien Sweet Rush från Vicki Boutin och American Crafts. På detta drar jag med en palettkniv ut Rangers: distress crackle paste (translucent) som jag blandat med lite Nuvo shimmer powder. Det blev en häftig turkos nyans tycker jag. Låter det torka i lugn och ro så Crackle pasten får spricka som den vill. Det syns tydligt att den är transparent då den är lite grönaktig över det gula på papperet.

Ytterligare pappersremsor från samma pappersserie: Sweet Rush får plats. Stämplar lite här å där med svart stämpeldyna med Aall and Creates stämpel: Scripted thoughts. Stänker några spray med Dina Wakleys gloss spray. Fjärilarna och stora blomman är utklippta från Sweet Rush papper. Loving this texten kommer från Sweet Rush ephemera. Huvudtiteln till sidan kommer från två olika set. Från Simple stories har jag tagit bokstäverna: spela. I guldig cardstock har jag stansat ut de stora bokstäverna med hjälp av alfabetsdies: Inline alpha die från Altenew.

Önskar dig en fin dag!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar