En oväntad LO med papper från Pink Paislees Whimsical

Plötsligt händer det. Jag börjar göra layouter och Jenny sorterar sitt pyssel. Ingen vet riktigt hur eller varför det blev så men här sitter vi, kväll efter kväll och gör sånt vi inte brukar göra… Vad hände? Vad är det för symptom på post-covid? Är det en ny gren av viruset vi råkat ut för?!
Eller.. Är det bara en släng av varandras inspiration?

Jag tror att vi båda får tid till att sortera respektive göra layouter också så helt ur led är nog inte tiden ändå och mina skapelser tar orimligt lång tid att få klara, precis som det ska vara 😉

Den första sidan jag lyckades få klart är i formatet 6×8 och har ett motiv från förra årets svemester i den lite mer nordliga delen av landet (södra Norrland räknas väl ändå som nordlig?) där vi gjorde ett litet stopp längs vägen för att besöka Döda fallet, därav den något morbida titeln på sidan..

Det är en salig blandning av papper och dekorationer, vissa lite nyare och andra mer eller mindre sen stenåldern men de råkade passa ihop ganska bra och jag blev glad att kunna använda saker jag sparat på i flera år (fråga mig inte varför..). Bakgrundspappret och vimplarna kommer från Pink Paislees kollektion Whimsical (som det finns en del kvar av i butiken). Blommorna bakom bilden lite till vänster kommer från American Crafts Never grow up och kartan printade jag från datorn. Övriga dekorationer är gamla och har ett lite osäkert ursprung men råkade passa in så bra med färgerna.

 

Ikväll får jag kanske lite tid att fortsätta fylla mina album med semesterbilder och annat skoj. På återseende!

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar