Stockholm -en mixed media layout +steg-för-steg video

Idag på denna fina dag: morsdag så bjuder jag er alla på en layout med tillhörande video. Kolla gärna på den så får du mer detaljerad information om hur jag gjort denna layout! Länken till videon hittar du längst ner i detta inlägg. Häng med!

Layouten är utöver cardstock baserad på Paige Evans pappersserie: Blooming wild, Dina Wakleys produkter i form av gloss spray och stencil finns även med. Du hittar även Dylusions washitape samt Aall and creates stämpel: Scripted thoughts. Fjärilarna kommer från Visible image och är färglagda med Distress: watercolor pencils. Snöre och paljetter från egen gömma.

 

 

Här hittar du videon:

Önskar dig en fin dag!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar