En sommarlayout med drag…

…fiskedrag alltså. Och semesterbilder från förra sommaren som jag sakta men säkert kämpar mig igenom. När jag köpte stickersarket till Never grow up noterade jag ett par superfina fiskar (ja jag köpte arket nästan bara för fiskarna, nästan) som jag tänkte använda till en layout med bilder från några av alla fisketurer vi tog. Det nappade ganska bra men det var sällan något fiskliknande satt på kroken, det var vad jag ville förmedla med layouten som till slut blev ett uppslag.

Med fiskarna redo behövdes bara en bakgrund, plan på layout, dekorationer, texter och lämpliga bilder, lätt som en plätt.. Jag vet inte hur många timmar det tog att få klart detta men när jag väl råkade på mönsterpappret föll mer och mer på plats. Det var några år sedan jag köpte det men det kommer från Kaisercraft. Bokstäverna kommer från lite olika set men jag tror att alla är tillverkade av American Crafts. Dekorationerna kommer från lite olika kollektioner; Never grow up, Whimsical, Garden shoppe och ett par chipboard stickers som jag hade i min samling sen tidigare.

 

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar