Lika/olika: Layouter med pappersserien Sweet Rush

Vet inte riktigt vad man ska kalla mig… våghalsig, djärv eller bara dumdristig som, i jämförelse med DT Stephi, en av LO-drottningar i designteamet, ger mig i kast med att återuppta mitt i träda liggande LO-skapande…

Well, jag hade kul och det är ju huvudsaken… och känner mig rätt nöjd också…faktiskt… 😉

Idag fortsätter alltså  jag och DT-Stephi  på temat lika /olika som andra i teamet redan visat härliga alster ifrån.  Utvalt av Anna fick vi den här gången mönsterpapper från American Crafts, alla utom ett från den underbara pappersserien Sweet Rush i Vicki Boutins design, ett ark fjärilsstickers och en zippåse med ephemerafraser från Aall & Create och ett gäng paljetter att skapa av:

Ni kommer framöver att i två inlägg var från mig och Stephi få se vad vi åstadkom med detta!

Först ut mina 3 LOs:

Låt mig börja med att säga att jag har aldrig någonsin tidigare förmått mig till att klippa ut motiv (och därmed ”förstöra”…) ett mönsterpapper så det var det verkligen premiär för mig att göra. 🙂 Älskar för övrigt saxen BeeCutter från EK Success för det ändamålet! Och det var faktiskt helt ok att ”förstöra” mönsterpapper…

Distress Oxide spray för att dämpa mönsterpappret lite i ena änden av klustret och sen gick jag all-in!

Jag har även använt Rainbow Swirl från pappersserien samt stämplar från Aall & Create #349 Bold Alphas mini, #434 Newsprint Numbers, #293 Square Digits, #631 Little Wren.

Blommorna kommer från mönsterpappren Daisy Chain och Perfect Day.

Förutom urklippta blommor från Perfect Day och bakgrundspappret Make your mark samt scraps från Simple Pleasures och Silver Lining har jag jobbat med distressinks och stämpelsetet Rays of Light och stencilen Strobes från Aall & Create. Orden kommer från Paige Evans heter Truly Grateful #13

Soar utgör här baspapper, till klustret har jag använt Simple Pleasures, Silver Lining och Truly Grateful #13. Blommorna kommer från Perfect Day som ovan.

Ja, nu återstår att se vad jag ska hitta på med resterande material… Tills dess får ni förutom övriga blogginlägg avnjuta Stephis alster nästa veckan på temat lika/olika så ses vi igen veckan därpå!

Tjingeling!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar