Marvelous

Hej allihop! Sommarmånaden(!) maj börjar närma sig sitt slut och snart är juni här. Vi håller alla tummar (och tår) att det underbara väder håller i sig. Ni har väl redan koll förstår jag på att Anna också har infört sommartider i butiken. Tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan 11-18 och fredagar mellan 11-15 är ni välkomna in om ni är i närheten!

Här är en Lo som jag gjort med Pink Paislees härliga kollektion ”Pick Me Up”. Jag har använt både papper från 6×6-blocket och flera pappersdekorationer från det tillhörande ephemera-setet. Som vanligt har jag använt ett tåligt vitt papper i A4 som bas. Neenahs papper är perfekta och nu har ju Anna tagit in det kraftigare 110lb.

I bakgrunden har jag stämplat med runda stygn-stämplar från 49 and Market. Jag valde även ut några matchande Distresser som jag stänkte på bakgrunden med hjälp av pensel och lite vatten. Och som slutkläm satte jag dit några härligt färgstarka halvpärlor från Kaisercraft. Då önskar jag er en fortsatt trevlig vecka!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar