Remember – Gel Press

Hej allihop! I mitt förra inlägg här i bloggen visade jag er hur vi kan använda våra mister/sprayer och göra härliga print med hjälp av Gel Press.  Idag använder jag ytterligare ett av de print jag gjorde då, denna gång på en Lo.

Jag gick tillväga på liknande sätt som förra gången, det vill säga jag fortsatte att dekorera mitt print med diverse medium. Jag har förstärkt färgerna i mitt print med Scribble Sticks. Stämplarna från 49 and Market (Gabi’s Circle Stitch och Pascale’s Equations) har jag stämplat med en vattenfast svart dyna. Sedan har jag gått på med akrylfärg med bland annat Tim Holtzs stenciler (Cells och Dotted). Jag har även doodlat på fri hand med både en svart och en vit penna. Slutligen har jag skapat stänk med Distress Spray Stains i färgen Picket Fence.

Sedan blev jag inspirerad av Youtube. Tror faktiskt att det var någon av tjejerna i Gel Press-teamet som dekorerade en journal-sida eller liknade genom att skapa remsor av ett print. Inspirerande i alla fall så jag ska helt enkelt 4cm breda remsor och sotade kanten med den svarta distressdynan (Black Soot)

Jag matchade det färgglada remsorna med ett färgglatt foto. Jag rotade fram lite diecuts, de flesta från Pink Paislee. Titeln är thickers från American Crafts och i övrigt dekorerade jag sparsamt med svart sytråd och punchinella som jag hittade i mina gömmor.

 

Post Author: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”Remember – Gel Press

    Jeanette Kristina Wallén

    Jeanette Kristina Wallén

    (21 augusti, 2018 kl. 10:12)

    Så jäkla snyggt!!!

Kommentera