Mera gris!

Å nej då menar jag inte julskinka, för den är jag mer än less på!
Jag menar de underbart söta grisarna från stämpelsetet Hogs and Kisses som Mama Elephant tillverkat. Hur söta som helst och jag ser fram emot att testa det i olika sammanhang! Idag bjuder jag på ett födelsedagskort och ett kort mer tänkt till uppmuntran!

 

Mitt hetaste tips såhär i början på året är Gelly Roll Glaze pennorna Anna (tvingats) tagit in i svart, vitt och clear. De ger den där slutfinishen på korten som verkligen gör så mycket! Fylla i ögon med svart, lite clear för att förstärka detaljer. Älskar dem!

Denna dien la jag händerna på precis före jul. Den heter Bold Beautiful och kommer från My Favorite things. Här stansade jag ut den i vitt cardstock, målade i med stickles i färgen Cayman och sedan även lite glossy accents ovanpå. Jag kunde nog ha kört på med mer stickles än vad jag gjorde, det ska jag testa nästa gång!
Grisarna är färglagda med copics. Pyssloteket har Altenews alkoholbaserade markers i lager, lägre pris och står sig väldigt väl mot copics i den jämförelsen vi gjorde hääääär. Det kommer dessutom två nya set i sortimentet inom kort.

Bakgrunden gjorde jag genom att stämpla svart cardstock med en stor bakgrundsstämpel med watermarkdyna (lawn fawns!) och sedan embossa med pulvret Sparkle från Hero Arts. Det pulvret är helt magiskt på just svarta eller mörka bakgrunder då det kommer skifta i en mängd olika färger när man vinklar kortet.

Inside & Out texten kommer från setet Hello, Beautiful, också det från MFT. En massa fina texter som kompletterar både det stora ordet beautiful på stämpelsetet men även denna dien. De kändes som ett måste tillsammans. 🙂

Här är andra grisar från samma set! Hooray är en die från MFT, den heter just Hooray. Textstämpeln kommer från MFT även den och setet Anything but basic Birthday Wishes. Jag har stämplat med Versafine Onyx Black. Min favvodyna när det kommer till just texter, det blir perfekt varje gång. Krispigt och…svart! =)
Alla papper på kortet kommer faktiskt från ett ”julblock” från Kaiser som heter Sparkle. Flera av pappren i det blocket fungerar även till annat än jul! Bakgrunden stämplade jag direkt på kortbasen med ordet hiphip från ett av Rangers MYCKET prisvärda set. Detta heter Celebration.

Det var allt från mig idag! Glöm inte att ha koll på öppettiderna om du planerar besöka butiken. Saker börjar återgå till det normala nu efter helgerna men på lördag 5/1 är butiken stängd för inventering. Yehj. 😉

Ha det gott allihop och hoppas ni haft en fin jul!

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera