Sen på bollen

Ibland så är jag mer än lovligt sen på bollen. Det här setet från Mama Elephant, Dandelion wishes, var jag inte alls särskilt förtjust i när det kom men för varje gång jag var in på Pyssloteket så växte habegäret. Det tog sin tid men till sist slog jag till och jag är supernöjd. Här har jag kombinerat det med Polka heart backdrop från Lawn fawn och alfabetsdies från My favourite things. Här har jag också frångått min traditionella vita kortbas och använt en ljusgrön från ett set med olika pastellfärgade kort & kuvert.

Nästa kort, som också har samma stämpelset som utgångspunkt, blev ett shakercard. Jag använde en die från MFT för att stansa ut tre fönster som fick bli separata ”fack” med paljetter. När kortet är så pass långt/högt som det här (21 cm) tycker jag det blir finare  och syns bättre om man gör flera mindre avdelningar för rasslet.

Den uppmärksamme läsaren märker också att jag just nu är i en fas där jag försöker stämpla nåt matchande på kuvertet. Det blir nånting lite extra och men tanke på hur mycket tid man lägger på själva kortet så är det inte så dumt att även kuvertet får lite kärlek.

Önskar er en fortsatt skön lördag!

Post Author: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera