Fuzzy hugs

Vissa stämpelset gör mig lite löjligt varm i hjärtat. Det här, Fuzzy hugs, från Mama Elephant är just ett sånt och jag tycker att det är helt enkelt bedårande.

Båda korten jag bjuder på idag är gjorda på samma sätt: Stämplarna är färglagda med vattenbaserade pennor och stämplade med ljus dyna för att få till en lite handmålad look. Himlen har jag gjort med Distress oxides i färgerna Seedless preserves, Chipped sapphire och Black soot. När himlen torkat skvätte jag vatten, shimmer spritz och vit akrylfärg över den som snö/stjärnor.

Snön på marken/husen/granarna är gjord med Nuvo glimmer paste i färgen Moonstone.

Border diesen med granarna och husen är gamla, jag tror de eventuellt kan komma från Nellie Snellen, men det finns liknande från Lawn fawn. Sök på Border dies i webbshoppen så får du träff på flera fina varianter.

Vill du ha fler tips på användningsområden så postade jag ett inlägg med samma stämplar i en lite annan stil förra lördagen. Det inlägget hittar du HÄR.

Post Author: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera