Woohoo för snygga typsnitt och kortskisser

När jag såg Tettiz kortskiss kom visionen om kortet direkt. Men vissa idéer faller inte alltid ut som tanken. Så det här är ett kort som jag bökade rätt länge med innan jag blev nöjd. Tills jag hittade rätt textstämpel, från Ranger – Letter it Celebration. Då kom woohoo-känslan!

Jag utgick från den här skissen av Tettiz.

Jag började med att skära ut kullen från Lawn Fawn Simple Stitched Hillside borders.

Sen har jag färgat in bitarna med Distress Oxide upptill och grönt nedtill med hjälp av grässtencilen Grass Edges från My Favorite Things. Solen är också av samma märke. Bården med hus är Mama Elephant Hilly Neighbourhood.

Tvättbjörnen och ekorren är från Mama Elephant stämpelark Dandelion Wishes. Jag har alltså klippt loss dem från stubben de satt på och maskrosen de höll i. Sparkcykeln är från Katzelkraft Les Drôles d’Accessoires.

Så här blev det färdiga kortet.

Inläggsförfattare: Karin Å

Karin Å
Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

2 reaktioner på ”Woohoo för snygga typsnitt och kortskisser

Kommentera