Blomster med embossad bakgrund

God morgon alla pysselnödiga!

Idag har jag ett kort att visa upp det kort som jag gjorde i en livesändning i Pysslotekets Facebookgrupp i mitten på april. Om du är medlem i Facebookgruppen kan du se filmen i efterhand – den ligger i albumet ”Våra livesändningar”. Är du inte med i Facebookgruppen är det bara att ansöka om att få vara med så släpper en admin in dig så snart de har möjlighet. Det kan vara kul att vara med där, för ibland händer det mycket i FB-gruppen – vi har nyligen haft en Cybercrop (pysseltävlingar online – t.ex. kort, skiss, art journaling osv.) och så har några i teamet haft livesändningar då vi skapar eller kanske visar våra pysselrum/förvaring.

Men, nu till kortet:

Material:
akvarellpapper
akvarellfärger
Neenah cardstock (110lbs)
svart cardstock
kortbaser från Anita’s
bakgrundsstämpel
Wow! embossingpulver
heat tool/embossing”fön”
Altenew – Sweetest Peas stämplar + dies
Altenew Artist markers
Uni-pin Fineliner
Vit Uni-Ball Signo broad
Tim Holtz Small talk stickers
3D-kuddar och dubbelhäftande tejp
Lawn Fawn glue tube

Jag hoppas att jag inte glömmer bort att embossa lite mer nu framöver – det är ju trots allt så himla fint när man får till det bra! 🙂 Får se till att jag utmanar mig själv till mer embossing!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

1 reaktion på ”Blomster med embossad bakgrund

    Profilbild

    Inga

    (17 maj, 2020 kl. 10:14)

    Jag hittar album, men jag hittar inte ”våra livesändningar” , gillar att titta på hur ni gör allt,
    det här kortet är såå fint,

Kommentera