Flipthrough av minialbum

Häromdagen så lovade jag att det skulle komma någonting mer den här fredagen.

Och eftersom att det är just fredag så festar vi till det med att se min allra första YouTube-video någonsin!

Enjoy!

Här kan du läsa mitt tidigare blogginlägg:

Chipboardalbum med Kaiserkraft Workshop till Fars dag

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar