Lucka 1: En sockerbagare

December, hur hamnade vi här så snabbt? Det börjar bli hög tid att dra igång med julbaket om du inte redan gjort det, vilka är dina favoriter kring jul?

Dagens lucka är “en sockerbagare” så vad passar väl bättre än Lawn Fawns söta små möss som bakar och stökar i köket?

Jag har kombinerat stämplar från flera olika stämpelset, alla från Lawn Fawn. Det är Merry mice, A creature was stirring, Baked with love och Merry messages. Jag har även använt diesen till samt en banner från deras Everyday sentiment banners och en rektangel från Outside in stitched rectangle stackables, en av mina mest använda dies.

Pappret i bakgrunden är från MFTs 6×6-block Very merry.

Hoppas du vill hänga på vår utmaning under december, baserad på våra kalenderluckor. Du hittar mer info här eller i vår Facebookgrupp. Lycka till!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar