Är du med på vår julkalendersutmaning?

Vill du få extra mycket inspiration till julkortsspurten? Eller är du bara ute efter att pyssla järnet i december? Då tycker jag du ska haka på Pysslotekets julkalendersutmaning som börjar imorgon och pågår december ut!

Utmaningen: I varje lucka får du ett tema som ditt alster ska följa, men tolkningen är fri. Skapa ett valfritt alster – du behöver alltså inte alls skapa julkort. Bara det passar till ordet/frasen för dagen. Utmaningen är att skapa till 24 st olika teman! Hur många hinner du?

Pysslotekets julkalender pågår mellan 28/11 och 24/12. Det finns alltså tre bonusluckor från och med första advent. Det innebär att om du vill kan du välja bort tre teman och ändå klara utmaningen. Du har ända fram till tolvslaget på nyårsafton på dig för att skapa 24 alster (ja du får ju skapa 27 också). Och för att det ska vara gott om tid får du hela listan med teman redan nu:

Varje dag fram till julafton får du hjälp med inspirationen av DT-teamet som bloggar på dagens tema.

Tävling: Bakom en av de 27 luckorna döljer sig en tävling (hemligt vilken). Så ju fler av adventskalenderns teman du skapar till desto större chans att du träffar rätt. Självklart ska alstren vara nyskapade för denna utmaning. När tiden är ute utser vi en vinnare bland de som skapat till just den punkten. Vinnaren får ett presentkort i butiken. Vinnaren presenteras i bloggen första veckan i januari.

Var postar jag mina alster?
Vi har gjort ett album för utmaningen i Pysslotekets Facebookgrupp (kommer upp under helgen). Där har alla luckor lagts som foton. Du postar dina alster i kommentaren under rätt omslagsbild. Du får gärna posta dem på Instagram och tagga #pysslojulutmaning så kanske vi plockar upp just ditt bidrag i ett och annat inlägg på vårt Instakonto. Lycka till!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

3 reaktioner på ”Är du med på vår julkalendersutmaning?

Lämna ett svar