Lucka 10: I min kopp

Plötsligt! Det känns som nyckelordet för december. Plötsligt mörkt. Plötsligt kallt. Plötsligt ska allt både privat och på jobbet vara klart. Jag har två tips för detta plötsliga. Det ena är ett förhållningssätt: Ta det lugnt – det blir jul ändå. Varva ned med en kopp varmt och njut ute av naturen eller inne med en god bok.

Det andra tipset är pysselrelaterat, när julkorten plötsligt ska vara klara: Satsa på utstansat! Om du skippar eller minimerar stämpling och färgläggning går julkorten i ett nafs.

Lawn Fawn kanske är mest kända för sina gulliga stämplar. Men jag älskar dem också för deras underbart fina dies. Här hittar du alla Lawn Fawn dies som inte hör till stämpelset.

Det här kortet på dagens luck-tema ”I min kopp” är gjort helt med Lawn Fawn dies. Jag har använt Fall Leaves Backdrop, Stitched Mug Frame och Mini Snowflake. Det är ju fler än jag som gillar dem så om de är slut när du klickar dig in så skicka en beställning till anna@pyssloteket.se så tar hon hem till dig. Jag har också använt stämpelsetet Magic Holiday Message . Den fick agera tepåse! 😊

Jag har färgat in tekoppens innehåll, hjärtana och löven med Distress Oxide. Sedan har jag duttat med Embossing Dabbern över löven där jag ville ha frost och sedan använt Wows embossingpulver Singin in the rain över. Visst blir det tjusigt! Även om Singin är slut finns andra ganska lika som Clear Sparkle och Halo.

Bakgrundspappret är från American Crafts serie Truly grateful #9.

Kortet tog under timmen att göra och om du stansar ut ett par av varje kan det ju gå ännu snabbare per kort. Så plocka fram diesen nu och njut!

Läs mer om vår julkalendersutmaning här och hoppas du hakar på!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar