Vilken kvinno-craft, vilken inspiration!

Förra veckan uppmärksammade vi internationella kvinnodagen med en utmaning för er att tillsammans med oss skapa alster som hyllar och peppar alla starka, smarta, vackra, kämpande, mäktiga, roliga kvinnor omkring oss.

Fantastiska alster kom in! Med precis en sån mångfald av stilar som på något sätt passade dagen perfekt. Så vi kan inte välja ett par favoriter som utlovat. Vi väljer att visa upp dem alla:

Först ut Erika Bertsjös alster med Lawn Fawn stämplar som föreställer sagovärldens svar på systerskap (förmodligen även lite kvinnokamp med tanke på treudden 😉). Härligt! Vill du göra något liknande dyk ner på sökordet Mermaid i butiken.

Inspireras sedan av Mikaela Lincoln Börjessons skimrande färgfest! Så läckert med den sprakande bakgrunden. Gillar du den också ska du dyka ner bland Nuvo Shimmer Powders, puffa ut lite på ett akvarellpapper spraya lite vatten och förundras över magin som händer.

Päivi Jänkälä ger ett riktigt styrkebesked och levererar ännu en fantastisk LO. Hon har bland annat använt Tim Holtz stickers för texten och olika stenciler i bakgrunden.

I Cissi D’Addas alster bjuds vi på hennes farmors historia, som väcker både beundran och nyfikenhet! Fint med retrokänslan i valet av papper och dekorationer. Sådant hittar du bl.a. i Primas papperskollektioner och Tim Holtz Die cuts.

Jenny Alsterfält har gjort det jag ofta önskar jag kunde – teckna på fri hand. Vackert och träffsäkert på temat! Botanisera bland akvarellpennor och akvarellfärger och utmana dig själv, säger jag både till mig själv och till er. Ramen i bakgrunden ser oerhört spännande ut. Är den gjorde med Shimmer spray tro?

Sist men inte minst två härliga mixed media tavlor från Nina Andren vilket påminner mig om att puffa för att det nu är ordning och reda som aldrig förr i mixed media kategorin. Superbra sorterat. Så blir ni inspirerade att göra era egna mixed media tavlor in och kika här!

Nu känner åtminstone jag mig både peppad och inspirerad för en riktig pysselhelg! Hoppas ni gör det också!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar