Conga Line med Lawn Fawn???

Japp! Jag bestämde mig för att använda en av Lawn Fawns senaste dies Peekaboo Pop-Up ihop med mina älskade Conga Line från Colorado Craft Company! Måste se om jag kan få till kul grejor med denna die och använda oväntade stämplar!

Eftersom vi uppmärksamma Inktober just nu och vi valde färgerna mer än själva ritandet så har jag såklart gjort min bas med distresser! Jag har använt Wild Honey och Crackling Campfire till ”himlen” och Crushed Olive ihop med Rustic Wilderness. Den sistnämnda var inte med på listan men jag är helt för civil olydnad..
Efter att jag inkat in bakgrunden med Ink blending tool så skvätte jag lite vatten på. Jag färgade av med mina mörkare dynor (grön och röd) på mitt craft sheet och sprayade på med lite vatten. Med hjälp av en pensel så skvätte jag sedan ytterligare på mina bakgrunder med färg som jag plockat upp från min craft sheet.

När man ”öppnar” kortet så ansluter ytterligare ett marsvin i dansen! Texterna kommer från stämpelsetet.

En liten närbild! Jag kapade tåget både i framkant och bakkant och tittar man noga så syns det. 😉

Jag tänkte bjuda på ytterligare ett kort som jag glömt bort att blogga. Ni som varit i butiken har sett det här på kassadisken redan, för er andra så kommer det nu!

Här är en annan favvodie ihop med älsklingsstämplar (hur många kan man ha?!)
Dien heter Platform Pop-Up och kommer från Lawn Fawn. Jag har även använt mig av det extra bakstycket för att få mer att dekorera, det är dock inget måste för att kunna göra den här typen av kort. Add-on heter Platform Pop-Up Add-On.
Månen skapade jag med stencilen/masken från Tim Holtz som heter Layering mask Moon. Jag stansade sedan ut månen med en 2″ punch från EK Success.
Jag gjorde mitt kort av vit cardstock som jag inkade in med Distress Oxide ink i färgerna Uncharted Mariner och lite Black Soot. Jag skvätte sedan ”stjärnor” med metallic akvarellfärg från Altenew. Har man inte det så går det utmärkt med Mica Stain eller Dylusions Shimmer Sprays!

Trädstammarna är tänkte att höra till ett Shadow Box Card och kommer från Add-on setet Park add-on.
Inget av dem finns hemma just nu men Anna kan ta hem till den som så önskar, då mailar man henne bara. =)

 

De underbart söta fladdermössen är från Lawn Fawns Fang-tastic Friends samt Add-on setet med samma namn. Lööööv!

Det var mitt bidrag för dagen! Hoppas jag kunde inspirera lite!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar