Till den som har allt

Det där med presenter, det kan ju vara ett riktigt aber. Särskilt när födelsedagsbarnet börjar vara lite äldre, har skaffat allt man kan behöva och inte ens fyller jämnt…. då börjar det bli lite jobbigt. Precis en sån uppvaktning har jag runt knuten men i år tänker jag inte ens försöka  köpa nåt, i år blir det en hempysslad present.

Jag har gjort en ask av cardstock …..låda (4)

…som jag fyller med kort, vilket är nåt som jag vet att jubilaren uppskattar. Jag har valt att inte sätta  nån hälsning på framsidan av korten. I stället har jag stämplat upp ett gäng hälsningar och satt dubbelhäftande tape på baksidan så att Marianne, som hon heter, kan välja kort och hälsning precis som hon vill. Bara pilla bort skyddsplasten och trycka dit den valda frasen.

låda (3)

Asken med stängda flikar….låda (2)

… och helt stängd. Som stänganordning har jag gjort en gördel, som går att trä av och på, i matchande färg. låda (1)
De kort som jag hittills lagt ner ser ut så här:
låda (5)

låda (6)
låda (9)

Jag uppskattar att det ryms 6-7 kort & kuvert så jag ska göra några till. De får ni se när de är klara.

Tack för titten! /Babsan

gunilla2

PS. Blommorna på sista bilden kommer från Stampendous, Build a bouquet. Anna har den inte hemma men kan ta hem på begäran. Maila henne på info@pyssloteket.se

http://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

0 reaktioner på ”Till den som har allt

  Inga Larsson

  (6 februari, 2016 kl. 12:13)

  Ja,men det var det bästa förslag jag sett på länge!! Jag har varit i samma bryderi, nu har hon nyss fyllt ,damen ifråga, och jag har haft lite ideer, denna ska jag absolut göra,( försenat grattis). Har du någon mall till lådan?.
  Tack för tipset
  Kram

   babsan74

   (7 februari, 2016 kl. 15:02)

   Nej tyvärr, jag har gjort den på ”fri hand”.

  zarischka

  (7 februari, 2016 kl. 15:10)

  Så himla snyggt, och smart! (Dessutom älskar jag din nya avatar.)

Lämna ett svar