Klossar!

Ni har väl inte missat de fantastiska akrylfärgerna från Dylusions? Bortsett från att kulörerna är fantastiska så är de tjocka, krämiga och täcker helt fantastiskt bra! Det jag också älskar med dem är förpackningen. En burk. Med skruvlock. Stor öppning, plättlätt att få ner pensel, svamp eller vad du nu vill applicera färgen med. Slut med att hälla upp färg på kladdpapper eller i blandskålar. I love it!

Idag kommer jag visa något jag pysslat ihop till mina ungar!

38043047-origpic-5ea795

Här är några av alla de fantastiska färgerna som finns!

IMG_7409_iphone

Jag började med att kapa till 45 mm långa bitar av 45×45 mm regel. Hade små korta spillbitar i garaget från tidigare projekt. Sandpapprade kanterna lite.

IMG_7412_iphone

Sen målades de i olika kulörer. Ett lager räckte bra! Visst ser de härliga ut?!

IMG_7413_iphone

Jag har ju en silhouette cameo så jag skar till stenciler i självhäftande plast som jag placerade på klossarna och duttade sedan med vit akrylfärg. Stencilen plockade jag bort innan färgen torkat.

Har du ingen cameo kan du skära ut bokstäver för hand eller kanske köpa en färdig stencil? I butiken finns det några olika. Bokstäverna är dock något mindre än de jag har gjort.

IMG_7416_iphone

Det färdiga resultatet!

Jag nöjde mig med att bara göra deras namn nu, men man kanske ska göra alfabetet så de kan börja stava ord?

http://static.inlinkz.com/ppr.js

MalinT

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

0 reaktioner på ”Klossar!

  Tettiz

  (26 maj, 2016 kl. 09:47)

  Superläckert!!! 😀

  Anna

  (26 maj, 2016 kl. 10:12)

  Mumsigt! !!♡

Lämna ett svar