Vi älskar sommar – PL

Nu är det nästan 1 år sen dessa bilder togs – inte klokt vad tiden flyger iväg! Jag hoppas att vi får uppleva härlig sommar i år igen och att jag kan ta en massa fina bilder att stoppa in i mina album när hösten kryper närmare. I dagens inlägg bjuder jag på ett uppslag från Kneippbyns sommarland på Gotland – jag hade så många bilder att jag var tvungen att använda en extraficka – en Photo Flip Pocket – för att få plats med allt! 🙂 Mycket behändigt.

KeepYourFocus_Pysslo01

KeepYourFocus_Pysslo02

KeepYourFocus_Pysslo03

Jag har såklart skrivit med en av mina favoritpennor – Uni-balls fineliner-penna – som jag också visar upp i en liten film här.

Pyssla lugnt!
PyssloSignaturTettiz

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

0 reaktioner på ”Vi älskar sommar – PL

  Anna Uhras

  (19 juni, 2016 kl. 10:09)

  Alldeles underbart!! Så finurligt med en extra ficka!! Och du får till det sådär rent och snyggt och ändå en massa kul att upptäcka!! <3 Kram Anna 🙂

   Tettiz

   (19 juni, 2016 kl. 22:36)

   Tack snälla!! Med fint material är det aldrig svårt att skapa – då flödar inspirationen!! 😀

    Anna Uhras

    (20 juni, 2016 kl. 09:43)

    ”skyll” på materialet du bara 🙂 Tror allt du har rätt stor del själv i det hela jag 🙂 Kram Anna <3

Lämna ett svar