Howl-o you do?

Jag är officiellt igång med Halloween! Alltså den ”högtiden” växer på mig. Några av er kanske minns förra årets jippo i butiken med fantastiska erbjudanden?? Well…. håll ögonen öppna……….. Se till att prenumerera på nyhetsbrevet så du inte missar något!

Tre Halloweenkort med hundtema idag. Jag du läste rätt! Underbara Lawn Fawn kitetHappy Howloween kunde jag inte motstå och jag ser potentiella krya på dig kort med bandage och hund. Kanske grattiskort med capar, kronor och trollstavar?

fullsizerender-1_iphone

Först ut ett kort med stämplar från Timpans Mini Cats and Dogs ihop med kvast och häxhatt från Crazy Things. Setet som släpptes till Bird Crazy. Fungerar fin fint att kombinera. 🙂
Färglade med copics, bakgrunden är stencil från Timpan och distress ink som jag lagt på med pensel istället för blending tool.

img_8849-1_iphone

Jag tyckte det var lättare att få till ett jämnare resultat med pensel istället för blendingtool när jag jobbade på det här glatta pappret som jag använder när jag färglägger med copics.

fullsizerender-2_iphone

Här kommer allt från Howloween kitet. Det här har jag plankat i princip rakt av för att komma igång. Jag tyckte de var sött. Men visst skulle hunden längst ner till höger kunna fungera på ett krya på dig kort?

fullsizerender-4_iphone

Här byggde jag upp bakgrunden med distress inks och stansade sedan ut  kullar och träd i svart cardstock med dies från Lawn Fawn!

img_8850_iphone

Gjorde vita stjärnor med en dylusions paint pen och ritade sedan i ”stjärnkonstallationer” med en glitterpenna.

MalinT

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar