Stenciler, stenciler, stenciler

har jag en hel massa av och skulle aldrig, säger ALDRIG kunna vara utan. Det finns otroligt många användningsområden och jag lär mej fortfarande nya tekniker fast jag varit i ”stencilträsket” så många år. Om du söker på Stenciltisdag här i bloggen så kommer en massa härliga tips på användningsområden från allas vår Babsan i designteamet!

Tack vare designteamets stencilutmaning har jag nu gjort mina första LOs på säkert 2 år… Och vet ni det var superduper kul!!! Tack Gunilla och övriga inblandade!

Jag gör ett album till min guddotter och tanken är och har varit att hon ska få det nästa år när hon fyller 10 år (det fanns länge en överhängande risk att hon både skulle hinna konfirmeras och ta studenten innan det blev klart…men nu finns det hopp!) Framöver kommer ni få se prov på olika sätt att använda stenciler när man gör layouter. Stay tuned!

Först ut denna färgglada LO. Jag färgade in Rangers texture paste opaque matte med olika distressinks. Jag tryckte helt enkelt av lagom mängd färg från dynan på en kakelplatta och tillsatte sedan texture paste och blandade. Stencilen är donna downey design och kommer från mina gömmor men kolla in kategorin i webshoppen det vimlar av andra läckerbitar. Papperna kommer från mina gömmor och är både från gamla 6×6 block och PL-kort. Kul att använda dem till annat än PL 🙂 Tanken är att familjen får skriva journaling och annat av intresse till fotona om de vill.

resized_2016-09-17-13-35-24

resized_2016-09-17-13-35-31

resized_2016-09-17-13-35-52

Nästa vecka dyker den här lilla sötnosen till guddotter upp igen men då har jag använt en annan stencilteknik.

Kolla omedelbums in webshoppen och Annas härliga utbud av stenciler och utforska olika medier med stenciler du med!

Ses igen om en liten vecka!

karin4

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar