Min bror & jag

Idag kommer ännu en layout med guddottern och fler lär det bli framöver nu när jag hamnat i flow med att göra LOs! Har har jag färgat Rangers texture paste transparent gloss med distress ink mowed lawn och applicerat genom en stencil. Innan det hinner torka strösslar jag microbeads över det hela som fastnar i det genomskinliga mediet. När jag skriver det här inlägget är de transparenta pärlorna slut i webbshoppen skulle tro att de är på ingång men maila Anna och hör för säkerhetskull om du blir sugen på att prova tekniken!

Återigen har jag använt några PL-kort och dekorerat med wood veneer, plakett från Prima och ett utstansat ord som låg och väntade på pysselbordet. Ganska clean and simple och rolig att göra!

resized_2016-09-17-13-36-32

resized_2016-09-17-13-37-05

resized_2016-09-17-13-36-56

Fortsättning följer på mina stenciläventyr så småningom!

Du prenumererar väl på nyhetsbrevet så att du inte missar några erbjudanden i framtiden!?!

Happy Scrapping!

/Karin

karin4

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar