Fluid Chalks

från Colorbox var mina första stämpeldynor. Jag köpte dem  i början av scrapkarriären för sisådär 8 år sedan…  De är små, och behändiga i sitt cat’s eye forma, de finns i mängder av läckra färger, och inte minst de är fortfarande väldigt väldigt prisvärda!

colorbox-cat-eye-pigment-and-chalk-8d7a24d922cbc90910b30414f058169d

Jag började med att köpa in en brun och en svart för att ”chalka” med (färga in kanter för att få kontrast och effekt) och sen rullade det på… I ett svagt ögonblick när de inte hade använts på ett tag så gav jag bort dem vid en omorganisation och utrensning…hade ju köpt på mig distressdynor och sedemera archival inks men… Ha aldrig utrensningar! Man ångrar sig lätt… 🙂

Jag saknar fluid chalks och har börjat köpa på mej favoritnyanserna igen. Jag har inte börjat med layering stamping än, väntar på min MISTI men jag har förstått att de är ypperliga till detta med alla smaskiga färger och nyanser.

De finns som sagt i massor av färger. I samma stund som jag skriver detta inlägg har Anna 35(!) olika nyanser i webbutiken. Nedan kommer några av mina favvisar!

1684343-origpic-67e22a2224398-origpic-30a37c

10929177-origpic-e8fc02 10929199-origpic-4bf4e8 80980099-origpic-b51ff8 80980203-origpic-32bb20

Jag har som sagt främst använt dem till att chalka kanter med och jag har inte hittat nån annan dyna som ger samma effekt.

I nästa veckas blogginlägg visar jag och jämför hur chalkade kanter kan se ut med fluid chalks och distressdynor och andra dynor i min ägo.

karin4

När du klickar på länken nedan, scrolla neråt en bit på sidan så kommer alla mumsiga färger med fluid chalks efter alla deras pigmentinks!

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

0 reaktioner på ”Fluid Chalks

  Inga Larsson

  (31 oktober, 2016 kl. 07:48)

  Ja, det var så jag börja också, jag har mina 2 kvar, men nu får man lust att köpa på sig nya, räknade nu till 80 olika!!! Underbara färger,det får bli nästa investering!
  Ha en bra dag
  Inga

   karinsg

   (4 november, 2016 kl. 13:14)

   Ja visst blir man sugen! och ännu mera sugen är jag nu när jag har en misti som väntar hos Anna! De är ju så lätthanterliga de där små dynorna oxå. Ha en bra dag du med! /Karin

Lämna ett svar