Tiny Circles

Min absolut mest använda och en av de största favoriterna (om jag måste välja…) bland mina stenciler är den här!

I dag visar jag en layout i clean & simple teknik. La helt sonika ut stencilen i storlek 12×12 på ett vitt cardstock, blandade både en klick texturepaste opaque matte och en klick transparent gloss med lite svart akrylfärg. Applicerade sedan, utifrån var jag tänkt placera fotot, dessa lite random över stencilen med en palettkniv.

De olika medierna gör att prickarna har olika nyanser av svart och grått vilket inte framgår så bra av bilden, En del prickar är blanksvarta och andra matt grå. Det syns inte heller riktig på bilderna men jag skar ner det vita pappret och limmade det på ett svart cardstock för att skapa en ram runt. Thickersordet är design Amy Tan (tror jag) och tyvärr slut i butiken och de små bokstäverna kommer från mina gömmor.

resized_2016-09-17-13-34-39

resized_2016-09-17-13-34-31

Vi ses igen om en liten vecka!

karin4

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar