Let it snow

Jag fortsätter på vellumtemat! Gillar den dämpande effekten det ger.

Här har jag färgat in en kvällsbakgrund med blåa distressdynor och maskade av en cirkel som fullmåne. Just den här granen kommer från mina gömmor men jag hade lika gärna kunnat använda någon av granarna från Penny Blacks stämpelset som Anna har i butiken.

Snöflingorna är en stencil från förra året men liknade effekt kan du få om du stämplar och embossar med nån av Hero Arts bakgrundsstämplar och använder samma pulver som jag använt till titeln. Jag länkar till dessa nedan och hoppas de finns kvar i lager när du läser detta.

Istället för pingvinen så har Lawn Fawn massor av andra stämplar med tillhörande dies till. Kolla vad Anna har hemma för dagen eller vad hon kan ta in… det blir ju jul även nästa år menar jag… om något lockar extra mycket.

2015-11-22-10-2

Själv hoppas jag på massor av snö, både till jul och senare!

Happy scrappin’!

karin4

 

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar