Give me my mojo back!

Händer det att ni fastnar…inte får något skapande ur händerna? Fastnar i datorn bland youtubeklipp och anslagstavlor på Pinterest och inspireras men får inget gjort?!? Det händer mig alltför ofta nuförtiden…

Mitt trick att få tillbaka skaparlusten eller mojo som det brukar kallas i scrapbookingkretsar är att bara sätta sig ner och göra… Det är ett slags motstånd som måste besegras… Fast jag längtar efter att skapa så går det bara inte…. Jag helt enkelt bara sätter mej ner, bläddrar bland  ”mopping up” sidorna i mina artjournals och sätter igång. 🙂

Här vet jag att jag kletade ut halvtorkad glimmerglam (tror man uppnår liknande effekt med nedan länkade glitterakrylfärg) och cracklepaste, det blåa tror jag är Color Bloom spray. Utsmetat med en palettkniv och sedan fått torka. För att inte sprickorna skulle flaga av innan jag fortsatte så förseglade jag uppslaget med fluid matte medium.

resized_2016-10-12-18-18-41

Eftersom det kan vara svårt att stämpla på knövliga ytor så bestämde jag mig för att stämpla på silkespapper men kunde inte hitta något utan fick tag på ett ark mulberrypapper som jag stämplade ansiktet på. Jag rev runt det stämplade för att det skulle smälta in bättre i bakgrunden. Stämplade även textstämpeln på mulberrypapper och fäste allt försiktigt med fluid matte medium. Jag har verkligen fått en hang-up på Donnas ansikten! Älskar effekten de ger, även textstämpeln är hennes design. Kolla med Anna om hennes leverantörer har dem på lager om du också blir sugen…

resized_2016-10-12-18-19-59

Här ser man lite bättre den härliga strukturen som de olika medierna ger!

Man kan känna sig mer eller mindre nöjd med sådana här ”igångsättaralster” Ibland blir de vrålfula, den här gillar jag stenhårt, de är lika bra båda, snygga eller fula! Det ligger i betraktarens enbart i betraktarens öga men de fyller ett viktigt syfte! Att få i gång skaparlusten! Nu är det bara att hoppas att mojon håller i sig.

”Have no fear of perfection, you’ll never reach it!”

-Salvador Dalí

😉

karin4

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar