All in Lawn Fawn!

Precis som min DT-kollega Hanna skrev igår så hade jag lite gjort slut med Lawn Fawn… jag gillade dom fortfarande, köpte dom fortfarande.. men stirrade mest.. Inspirationen fanns inte där längre.
Nu spikade Anna ett Lawn Fawn tema så det var bara att anstränga sig lite.
Min allmänna scrapförstoppning kvarstår trots alla tänkbara knep, men jag undrar om det kanske inte lossnade lite idag?
Loads of fun är ett set som jag suktat lite efter… men stoppat mig själv.. en tvättmaskin liksom?  Men sist jag besökte Anna slog jag till. Jag gillar det, fungerar toppen att göra söta shakercards med!

img_9747_iphone

Jag är ju lite av en sucker för ”puns”…och det är något det här setet har gott om!

Här gjorde jag ett shakercard av tvättmaskinen genom att stämpla den två gånger och i den övre klippa ut själva luckan.

img_9745_iphone

De här diesen är något av en favorit! Stitched Tree heter det och är sååå sött. Valde att inspireras av snön utanför fönstret och körde allting vitt här. Till tre av träden stansade jag ut kronan med POW glitter paper för att få en liten frostig känsla! Cross stitched rectangle ger ännu mer detaljer till kortet.

img_9746_iphone

Här är också stämplar från ett nytt set, Octopi my heart!  Ännu fler puns, lite av ett signum för Lawn Fawn! 😀

Pilarna och hjärtana i hörnet är Valentine border dies. Supersöta och jag kan se en massa användningsområden för dem!

Klä er väl i kylan nu! Själv ska jag ladda inför årets begivenhet i morgon. Inventering. Joy!

malint

 

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar