Winter sparrows

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: miniseten från Lawn fawn är så himla användbara och prisvärda! För en dryg hundring får man både stämplar och tillhörande dies – oslagbart! Inte behöver man lägga till särskilt mycket heller för att få ihop riktigt fina kort, åtminstone om man, som jag, är förtjust i det som är ganska clean and simple.

Till dagens kort har jag använt ett gammalt set, Winter sparrows. Jag har inte fått upp ögonen för det förrän nu men jag är väldigt nöjd med inköpet.

På det första kortet har jag stämplat och färglagt grenarna direkt på den vita panelen. Sen hittade jag en gammal stencil (av okänt märke) med fallande snö som jag använde tillsammans med texture paste. Fåglarna monterade jag sen med 3D-kuddar på sina kvistar.

Nästa kort är ännu enklare: färglagda, utstansade, fåglar och en hälsning där jag kombinerat en stämpel och utstansade bokstäver. (Även alfabetet kommer från Lawn fawn. Det heter Cole’s ABC och är inget Anna har i lager men maila henne på info@pyssloteket.se så kan hon säkert beställa hem det åt dig.)

Här har jag använt lite mer attiraljer så man b e h ö v e r ju inte hålla sig till clean & simple. Björkstammarna är Lawn fawns Birch trees och snön är stitched hillside borders. Bakgrunden är, som vanligt, distress ink.

I och med att de allra flesta av Lawn fawns stämplar matchar varandra väldigt väl i utförande så kan man kombinera många av de små seten med strålande resultat. Det behöver alltså inte kosta en halv förmögenhet att bygga en användbar Lawn Fawn-samling.

Tack för titten! / Babsan

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar