Dies till titlar

är en riktig favorit hos mig. Idag visar jag ett par julkort där jag använt hela utstansade ord som en del i titeln.  Båda kommer från mina gömmor men Anna har andra alternativ under de olika tillverkarna.

Orden är utstansade 2 ggr i flingkartong (alltså typ cornflakesförpackningen) och sedan dubbelembossade i guldpulver.

Bakgrunderna på korten är båda från årets julkollektion från Timpan, Tim Holtz och är tyvärr när jag skriver detta slut i butiken. Maila Anna om du vill att hon tar hem till dig!  Helt underbara om du frågar mig, särskilt den översta. Det blir ju jul igen nästa år menar jag…

Julkulestämplarna med tillhörande dies är Hero Arts Ornaments från förra året men Anna har tagit hem dem igen i år. Även de en stor favorit. Guldembossade och färglagda med distresser. Och stitched dies kan jag inte heller vara utan!

Eftersom jag inte planerar mitt skapande så himla bra så blev det en hel del masklippande när jag kom på att jag skulle stämpla bakgrunderna till de här korten men det var det värt!

Ses igen om en liten vecka!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar