Coverdies!

Har ni spanat in coverdiesen från Altenew? Sååå läckra och möjligheterna är oändliga! Coverdies finns även från andra tillverkare, bl.a. lawn fawn har en med stjärnor och snöflingor typ.

Här ser ni de som finns i min ägo. Några Altenew, nån Lawn Fawn, de andra trooor jag är ett märke som heter Lil Inkers Design, det är tyvärr inget Anna kan få hem. Jag kommer använda och visa de två översta idag.

Först ut är Striped Leaf från Altenew. Här har jag använt själva inanmätet, dvs spillet som blir när man använder sin die. Jag har dekorerat dessa med nått gammalt bladguld jag hade liggande. Först målade jag med Zig glue pen och sedan på med guldet.

Bling bling!

Här är samma die med allt spill bortplockat. Genom att nyttja spillet får man liksom två kort i en smäll! Här har jag stansat ut i vit cardstock och placerat ett glittrigt silverpapper från POW under. Det finns i en hel massa olika färger dock!  Hello och You make smile, kommer från ett stamp and cut set från Hero Arts. Så otroligt användbara!

Hello stansade jag ut i vit dekorgummi och sedan i mörkt blå cardstock och limmade sedan ihop dem innan man fäste dem på pappret.

Det blir verkligen superläckert med det glittriga under!

Här kommer nästa die! Altenews Doodled Lace! Samma princip här, glitterpapper under och sentiments från Hero Arts.

Här stansade jag ut Hello i mörkblå cardstock flera ggr innan jag monterade ihop dem. Längst upp monterade jag en vit. Fiffigt sätt att få lite dimension.

Här är doodled lace igen. Den är fantastisk som den är men vad som är ännu roligare är att man kan klippa bort delar av motivet, kanske montera det någon annanstans med distanskuddar som jag har gjort här! Jag valde att sätta lite glitterpapper bakom blommornas centrum innan jag monterade fast det. Bakgrunden är canson akvarellpapper och sedan har jag målat lite planlöst med vattenfärger för att få en bakgrund. Jag valde att göra detta först och sedan färglägga min räv, för att knyta ihop färgerna!

Räven och texten kommer från Altenews set ”hug me”. Inte nytt alls men jag har först nu fått upp ögonen för dessa set! Har så många ideér med det! 😀 Det finns bara ett set kvar så först till kvarn! 😀

Hjärtat i övre högra hörnet har fått lite glossy accents på sig. Det hade inte torkat riktigt när jag tog bilden, därför ser det lite konstigt ut.

Här ser man tydligare hur den större bortklippta blomman ger lite dimension när man monterar den med 3d-kuddar.

Hoppas ni är klara med era julkort och annat julstök och snart bara kan njuta av lite julfirande! Jag måste säga att jag älskar den här tiden på året och alla julkort som jag får göra, men det var ändå något befriande med att skapa något helt annat!

Ni missar väl inte den pågående julrean? http://www.pyssloteket.se/jul/  I kategorin ser ni hur mycket rabatt det är på produkterna, myyycket fina fynd att göra! Passa på!

Från den 26/12 kl.00,01 tom 1/1 kl.23:59 är det dessutom inventeringsrea! 10% på allt i lager utom Misti, Cuttlebug och BigShot! Genom att handla massor på inventeringsrean kommer du rädda livet på en DT-medlem som ska räkna alltihop i butiken i början av 2018…..

Kan dessutom avslöja att det kommer ett extra SUPERFINT julerbjudande till er som prenumererar på nyhetsbrevet! Du vill INTE missa detta.  En prenumeration skaffar du längst ner på den här sidan http://www.pyssloteket.se/ precis ovanför öppettiderna.  Öppettiderna kan dessutom vara bra att ha koll på såhär i juletider. De skiljer sig lite från normalt!

GOD JUL på er!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar