Gammal skåpmat

Året har börjat lite tunt på pysselfronten för min del, har inte haft ro i kroppen eller nån riktigt inspiration heller. Som tur var dök det upp några obloggade kort när jag rensade filer så idag blir det helt enkelt gammal skåpmat som serveras.

Först ut ett ananaskort som jag färglagt med distress inks och pensel. Texten är stämplad med staz-on för att fästa på vellum. Jag är lite förtjust i att montera huvudmotiven på vellum om bakgrunden är lite stökig, det känns som att de syns bättre på det viset.

Bakgrunden och motiven på kort nummer två är målade med vattenfärger. När bakgrunden fått torka riiiiktigt ordentligt embossade jag konstellationerna från Lawn Fawns Upon a star med vitt embossingpulver. Molnen är vellum utstansade med Puffy cloud border och för att matcha temat har jag torrembossat den vita ramen med embossfoldern Clouds från Darice.

Till sist ett pop-up box card till en liten Gustav. ”Tvätten” kommer från setet Little bundle men istället för att färglägga så stämplade jag på papper från kollektionen Denim & Friends från Maja Design. Jag gjorde små vimplar med längd, vikt osv med hjälp av bästa & snyggaste alfabetssetet  Perfectly penned från Concord & 9th.

Nu ska jag försöka leta upp min inspiration så att ni inte behöver se gammal skåpmat igen om två veckor. På återseende då!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar