Today

Hej allihop! Då är det äntligen fredag igen! Idag visar jag er en tag där jag byggt upp lager på lager med färg, medium, papper och dekorationer.

 

Jag började med att måla lite slumpmässigt med några Distress Crayons. Med lite vatten så gnuggade jag sedan ut färgen för att täcka hela ytan. Sedan lade jag på ett lager med Tim Holtz Distress Collage Medium Crazing.

Efter torktiden lade jag på några lager med mönsterpapper från Echo Park. Sedan penslade jag på vit gesso för att få allt och smälta ihop och jag lade även på ytterligare ett lager i form av Grit-Paste med hjälp av en stencil.

Så här blev slutresultatet. Jag gick på med ytterligare Distress Crayons innan jag dekorerade. Blomman är en die-cut från Tim Holtz, paljetterna från Neat&Tangled och bokstäverna från DoodleBug.

Trevlig helg på er!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar