Intent är som väntans tider

Nu går vi på Pyssloteket i väntans tider igen. Förra gången utökades Pysslofamiljen med Mama Elephant, nu är det dags för My favourite things. Det kaaan vara så att jag hört rykten om att Anna tryckt på köpknappen och att det inte är allt för länge tills nya stämplar och dies landar på Valhallavägen, men ni har inte hört det från mig 🙂

Ett av seten som jag vet är beställda är ”You make my tail wag”, ett set jag otroget köpt på annat ställe och därför kan göra lite reklam för redan nu. (Men vad ska man göra när man blir förälskad i något som Anna inte har?!)

Bakgrunderna har jag gjort med distress inks på akvarellpapper från Canson. Embossingfoldern till bakgrunderna heter Paw prints och kommer från Darice som har snygga och prisvärda sådana. Jag har använt olika dies från Lawn fawn för att stansa ut bakgrunderna, tycker det ger en snygg finish, och den sista hunden är monterad på en s.k. action wobbler för att få honom att skaka lite.

I samband med att hon nu beställer så erbjöd Anna förbeställning från My favourite things. Jag har bokat upp några favoriter (Bubble over with joy, Birthday chicks och Wish-dien). Återstår att se vad som kom med – lite som julafton är det allt. Har du några favoriter som du väntar på?

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar