Lavinia stamps

Idag lockar jag med kort där jag använt de härliga stämplarna från Lavinia stamps. Än finns det några kvar i butiken så skynda skynda om du blir sugen! Tycker du som jag att Anna ska ta hem lite nyheter ifrån den tillverkaren eller att utbudet ska vara större så får du hjälpa mig att ropa högt. Ju fler vi är som ropar desto större chans att hon tar hem mer 🙂

(vanligtvis när Anna specialbeställer åt oss så kan hon ta hem enstaka artiklar men i det här fallet tror jag inte att det går utan hon måste ta hem en del så hjälp mig att ropa!) Bäst kollar du med ett mail till anna@pyssloteket.se

Bakgrunderna har jag gjort med en brayer eller en ink blending tool. Jag har använt både pigment dynor som Memento eller Lawn Fawn och Distress inks. Skillnaderna mellan att använda brayer och ink blending tool har jag visat i ett blogginlägg här

Masker för sol, måne och cirkel samt hjärta är utstansade med dies. Jag har faktiskt laminerat kopieringspapper och sedan stansat ut maskerna så håller de längre, ett litet tips!

Stämplar gör jag förresten inte med samma dynor som jag gjort bakgrunden med utan med en stämpeldyna som ger riktigt krispiga tydliga avtryck. Faktiskt min absoluta favoritdyna när det kommer till tydliga stämpelavtryck, Versafine. Outstanding om du frågar mig!

Hoppas jag lockat fram lite mystik och älvlängtan!

Kom ihåg att i dessa sommartider så är det lite annorlunda tider till den fysiska butiken så ha alltid för vana att kolla aktuella öppettider. Dessa finner du längst ner i i webshoppen i den gråa rutan.

Ses igen om en liten vecka!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar