Concord & 9th Dahlia turnabout och video!

Idag tänkte jag visa ett par kort jag gjort med Concord & 9ths turnabout-stämplar. Jag har länge suktat efter Dahlia turnabout så jag bad Anna ta hem den åt mig och den är helt fantastisk!

Här har jag stämplat med Altenews dynor Glacier Caves och embossat med silver från Ranger. Dien är från Mama Elephant och heter Happy Script.

Till detta kort använde jag mig av Altenews stämpeldynor från setet Rose petal. Även denna die kommer från Mama Elephant och heter Friend Script.

Här har jag embossat med guld från Ranger och stämplat med dynor från Altenews set Sea shore, die från Mama Elephant (Friend Script).

Dessa färger kommer från Altenews set Red cosmos, dien heter Birthday Script och är såklart från Mama Elephant. Texten wishes är stämplat med bokstäver från Concord & 9ths Perfectly Penned.

Jag har även gjort ett kort med dotty turnabout-stämpeln till Malins utmaning i vårens Påsk-CC. Där stämplade jag med olika distress oxide-dynor i färger som passade utmaningen.

Har du inte provat turnabout-stämplarna än? Det är inte så krångligt att komma igång som det kanske verkar, här har jag en film där jag visar hur jag förbereder och använder stämpeln för första gången. Ta en titt vettja och prova själv! 🙂

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar