Till tre tanter – lika men ändå olika

Anna skickade ut ett kit med mönstrade papper och cardstock till oss i teamet och med detta fick vi göra vad vi ville. Jag tror att jag är först ut med att visa upp vad jag har gjort med detta kit – det blev tre kort/etiketter som min kära mamma beställt av mig:

De mönstrade papprena är från KaiserCrafts serie Beach Shack – det jag använt här heter Thatched (jag tror det är baksidan jag använt). Det cardstock jag använt är ett helt slätt – smooth – från Bazzill och jag gillar att använda såna släta papper när jag ska stämpla. Det blir så mycket jämnare och snyggare då. Stämplat har jag alltså gjort – både bokstäver från setet Perfectly Penned från Concord & 9th och stygn från setet Gabi’s Line Stitch från 49 and Market. Jag har använt VersaFine Onyx black och Distress Ink Vintage Photo, den senare också till att färga in kanterna på allt med hjälp av en Mini ink blending tool från Ranger – den kan ni hitta bland stämpeltillbehör.

Som ni ser har jag använt mängder av blommor för att dekorera – där blev det lite ”man tager vad man haver” från olika tillverkare. Jag gillar att kombinera olika storlekar, färger och sorter för att det ska bli lite liv i buketterna, så att säga. 🙂

Jag har också använt flera olika dies och stansar till korten – cirkelstansar, flera olika die sets från Lawn Fawn – t.ex. Stitched Labels och Cross Stitched Rectangles.

Nu ser i alla fall JAG fram emot att få se vad de andra i teamet skapar av samma papper som jag har använt i dagens inlägg – gör inte ni det också?! 😀

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar