Räddaren i nöden

När 16-åringen härhemma dagen före skolavslutningen frågade om jag ”lite snabbt” kunde slänga ihop två kort var det lätt att hålla sig för skratt. (särskilt eftersom mamman specifikt frågade om detta ett par veckor före den stundande avslutningsdagen…) De hade tydligen i klassen kommit på att de visst skulle ge mentorerna en varsin present när de slutade nian. Ja vad skulle jag säga… 🙂

Räddaren i nöden blev att jag hade två otitlade kort i gömmorna (ni kanske känner igen dem, har bloggat dem tidigare) och alfat Inline Alpha die från Altenew

Medan ungdomarna otåligt väntade stansade mamman på…vad gör man inte som curlingmamma haha!

Ska satsa mer på att gör otitlade kort framöver tror jag… Båda är gjorda i vattenfärg, det första är dekorerade med ”löv” med Distress grit-paste  från Tim Holz, Ranger genom en stencil .Löven klippte jag sedan ut och limmade på vattenfärgsbakgrunden. Det sista kortet har jag embossat en stämpel ur Altenews set Persian Motifs

Ska kanske tillägga att sonen har lovat att ha lite bättre framförhållning nästa gång han behöver ett par kort!

Så här i sommartider kommer inläggen lite glesare från mig men vi ses igen om ett par veckor!

Scrappa lugnt!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar