#Likaolika, Layout nr1 Brahehus

Hej allihop! Så vi i teamet har fått en extra sommarutmaning av kära Anna, nämligen likadana pappers-kit att skapa utav. Målet är såklart att visa hur olika vi skapar utav lika saker!Papperna vi fick är Kaisercrafts serie Beach Schack och American Crafts POW – Glitter Paper. Förutom papperna var utmaningen väldigt fri: skapa vad som helst och lägg till vad du vill.

Jag har valt att inte använda hela serien på ett alster utan delat upp dem på flera projekt. Det första jag gjorde var denna Lo:

Jag inspirerades av fina Hannas underbara Lo och klippte ut Hexagonerna i papperet Sea Change. Dessa arrangerade jag tillsammans med mitt foto, som jag även skurit till en hexagon, ovanpå min bakgrund som jag skapat med Primas Oil Pastels Crayons och smooshing-teknik.

Här på närbilden ser ni att jag har arbetat lite med mina pappers-hexagoner. Jag har ruffat till kanterna men även sytt dit sömmar med min symaskin. Jag använde även 3D-tejp för att skapa en luftig känsla.

Jag har dekorerat med utstansade moln (Puffy Clouds) från My Favourite Things, blingstenar frå Kaisercraft och en die-cut från Pink Paislee (Pick Me Up). Titeln är skriven med Doodlebugs Abigail alpha. Nu får ni hålla utkik för jag återkommer snart med ytterligare en Lo. En helt annorlunda en med papperet Thatched i fokus.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera